Масивна бяла входна врата

Облечена каса на входна врата

Фирма Картал предлага на клиентите си възможност да раздвижат своя интериор, като изберат да облекат металната каса на блиндираната си врата с MDF профили. Това е възможно, ако се спрат на модел от серията Елеганс или Модерн.

Прочетете повече
Бяла врата

От какво се изработва интериорната врата и качествена ли е тя?

Когато дойде време за смяна на интериорните врати, започвате да се чудите, от къде да си ги закупите, защото търсите качествени и на добри цени. Харесвате си модел, който Ви грабва окото само по външен вид, но знаете ли от какво е изработена вратата? Сега ще Ви дадем малко информация за видовете изработки на интериорни врати. Има по-евтини, но и по скъпи материали.

Прочетете повече
Стара дървена врата

Кога е време да смените входната си врата?

Въз основа на общото износване и амортизация собствениците на жилища трябва да очакват, че след изминали 20 години е необходимо да си купят нова входна врата. Има начини, по които да разпознаете, че времето на старата врата изтича. Прочетете, за да откриете пет от най-безспорните!

Прочетете повече
Три врати избор на човек

5 съвета при закупуване на интериорни врати

Предстои Ви ремонт, желаете да направите промяна, целяща по-уютно и стилно жилище. Имате проблем със старите врати и желаете да закупите нови или просто вече са Ви омръзнали и не можете да ги гледате. Започвате да разглеждате в интернет, да посещавате шоуруми или складове за врати. За Ваше улеснение, предстои да прочетете, как да бъдете максимално подготвени и как да обясните на търговските консултанти, които ще Ви обслужат, какво точно търсите.

Прочетете повече

Син чадър дъжд къща

Намерете перфектна входна врата за къщата си!

Изправени сте пред идеята да промените входа на къщата си, генерално, с нова входна врата. Това се оказва не е толкова лесна задача, колкото изглежда. Искате да избягате от проблемите, които са Ви тормозили до сега, използвайки старата си врата. Това предполага да се задълбочите в характеристиките, определящи кои врати са годни за използване навън.

Прочетете повече
Комбинация между врати, под и стени

Кога и къде допускаме грешки в избора си на вратите вкъщи?

Много често хората се питат как да не сбъркат, когато се налага да сменят интериорните врати в дома. Най-често допусканите – не точно грешки, а онези тънко доловими проблемни моменти, които оказват влияние на правилното протичане на ремонта или на хубавия завършек при промяната на интериора. А именно:

Прочетете повече
colored door

Производство на интериорни врати

Един от най-добре изглеждащите и естествени материали, които могат лесно да бъдат обработени, е дървото. Отличава се с цялото разнообразие от устойчиви положителни свойства:

Прочетете повече

Дай ми малко време и аз ще ти дам 3 причини да смениш още днес старата си входна врата

Ако дори и само за миг сте се замисляли, дали не е време да смените входната си врата.

Ако след като вечер се прибирате уморени от работа и всеки път като посегнете да отворите старата си дървена скърцаща врата си казвате:

– Трябва да я сменя тази врата.

– Кога ще отделя време и пари, за да го направя?

Прочетете повече

Анатомия на входна врата

Анатомията на външната врата

Когато реконструирате или изграждате нов дом, изборът на входна врата е важна част от целия процес. Въпреки това, когато решавате за врата, трябва да вземете предвид цялото тяло, а не само плочата на вратата. Разбирането на анатомията на външната врата и целта на всяка част ще помогне за опростяване на процеса на покупка.

Прочетете повече

Кристална дръжка за интериорна врата

Съвети как да изберете вътрешните дръжки на вратите си

Кога ще решите, че ще се нуждаете от дръжки на вътрешните врати? Е, бихте могли да бъдете самостоятелен дизайнер, създаващ дом от нулата и искате да си подсигурите вратите с дръжки или бихте могли да бъдете домашен майстор, който вече има вратите, но който търси перфектните дръжки, които да отговарят на Вашето преустройство и дизайн.

Какъвто и да е мотивът за подмяната, дръжки не се купуват всеки ден и е хубаво да отделите малко време да помислите кой дизайн е подходящ за Вашите врати.

Прочетете повече


Post navigation