Голяма двукрила стъклена интериорна врата

Стъкла за интериорни врати

Стъклените интериорни врати са много популярни отдавна. Благодарение на гъвкавостта на използване и разнообразието от видове, с този материал е лесно да се подчертае дизайна на всяка стая. Продуктите ще се съчетаят добре с мебели, различни облицовки на стени и дори цвета на завесите.

Прочетете повече

Знак за авариен изход

Отваряне на вратите навън или навътре

Били ли сте някога в чужбина и сте карали кола отдясната страна на пътя? Не изглежда правилно, нали? Понякога другите националности правят нещата по различен начин. Може би сте забелязали, че вратите в някои страни се отварят навън, докато в Австралия повечето врати се отварят навътре.

Прочетете повече

Синя двукрила интериорна врата

Как да изберете правилният стил на интериорните си врати

Изборът на правилния стил интериорна врата за Вашия дом не трябва да бъде труден. Има много фактори, които заемат важна роля, но когато ги решите, тогава става много по-лесно. Ако в момента строите нов дом, то трябва да знаете, че интериорните врати наистина определят стила на дома Ви. Затова ще Ви запознаем с едно просто ръководство, което да бъде от помощ в процеса на избиране на интериорна врата.

Прочетете повече

дръжка на входна врата

Избор на входна врата и заключващите се системи

Решили сте да смените входната си врата? Чудесно! Трябва да знаете обаче какво искате и в действителност от какво имате нужда. Днес на пазара има толкова богат избор, че направо свят да Ви се завие и затова изборът става още по-труден. Нещата, с които е необходимо да сте наясно далеч не е само какъв ще е цветът или моделът. Тук наравно с цялостната анатомия на входната врата – материала, както и пълнежът, е важно да обърнете сериозно внимание и на заключващата система. Все пак работата на входната врата е не само да бъде красива, за да радва очите Ви, а преди всичко да пази Вас и имуществото Ви.

Прочетете повече

Масивна бяла входна врата

Облечена каса на входна врата

Фирма Картал предлага на клиентите си възможност да раздвижат своя интериор, като изберат да облекат металната каса на блиндираната си врата с MDF профили. Това е възможно, ако се спрат на модел от серията Елеганс или Модерн.

Прочетете повече

Бяла врата

От какво се изработва интериорната врата и качествена ли е тя?

Когато дойде време за смяна на интериорните врати, започвате да се чудите, от къде да си ги закупите, защото търсите качествени и на добри цени. Харесвате си модел, който Ви грабва окото само по външен вид, но знаете ли от какво е изработена вратата? Сега ще Ви дадем малко информация за видовете изработки на интериорни врати. Има по-евтини, но и по скъпи материали.

Прочетете повече

Стара дървена врата

Кога е време да смените входната си врата?

Въз основа на общото износване и амортизация собствениците на жилища трябва да очакват, че след изминали 20 години е необходимо да си купят нова входна врата. Има начини, по които да разпознаете, че времето на старата врата изтича. Прочетете, за да откриете пет от най-безспорните!

Прочетете повече

Три врати избор на човек

5 съвета при закупуване на интериорни врати

Предстои Ви ремонт, желаете да направите промяна, целяща по-уютно и стилно жилище. Имате проблем със старите врати и желаете да закупите нови или просто вече са Ви омръзнали и не можете да ги гледате. Започвате да разглеждате в интернет, да посещавате шоуруми или складове за врати. За Ваше улеснение, предстои да прочетете, как да бъдете максимално подготвени и как да обясните на търговските консултанти, които ще Ви обслужат, какво точно търсите.

Прочетете повече

Син чадър дъжд къща

Намерете перфектна входна врата за къщата си!

Изправени сте пред идеята да промените входа на къщата си, генерално, с нова входна врата. Това се оказва не е толкова лесна задача, колкото изглежда. Искате да избягате от проблемите, които са Ви тормозили до сега, използвайки старата си врата. Това предполага да се задълбочите в характеристиките, определящи кои врати са годни за използване навън.

Прочетете повече

Комбинация между врати, под и стени

Кога и къде допускаме грешки в избора си на вратите вкъщи?

Много често хората се питат как да не сбъркат, когато се налага да сменят интериорните врати в дома. Най-често допусканите – не точно грешки, а онези тънко доловими проблемни моменти, които оказват влияние на правилното протичане на ремонта или на хубавия завършек при промяната на интериора. А именно:

Прочетете повече


Post navigation