Празна стая с бяла врата

Обновяване на дома с нови врати

Домът може без някои неща, но без врати не. Вратите придават на едно жилище топлина и красота, както и допълват интериора и допринасят за уютната му атмосфера.

Защо при основен ремонт се сменят вратите?

Когато е направен основен ремонт, но не са подменени старите врати, които са амортизирани, липсва им визия и скърцат, няма как да сте напълно доволни. Ремонтът се обезсмисля, когато не са сменени вратите, тогава те успяват да съсипят красотата на всичко. Дошъл е моментът и сте решили да предприемете тази стъпка по обновяване, тогава е желателно да се сменят и вратите, защото една стара врата, веднага се набива на очи и прави не добро впечатление на фона на прясно боядисаните стени, например. Предвид разходите може да направите компромис с мебели, уреди, техника, защото те се сменят лесно. Но вратите в жилището изискват повече внимание и време, с оглед довършителните работи по стени, зидове и под.

Прочетете повече

Подов стопер за врата

Как да предпазим стените от вратите

След основен ремонт на жилището най-неприятно е още в първия ден да нараним стените. Това може да се случи в следствие на довършителни ремонтни дейности, пренасяне на мебели, обзавеждане и др. За да спасим новобоядисаните стени трябва да се работи с повишено внимание и въпреки всичко това може да не е достатъчно.

Прочетете повече

Уникална врата за вход на къща

Поръчковите врати имат предимства

Създавате мечтаният си дом и е време за ремонт. Започва голямото търсене на мазилки, бои, врати и се чудите кое да изберете и от кое да спестите. Колкото и да спестявате, искате домът Ви да изглежда добре. Какво да направите, ако шаблонните стандартни врати не Ви допадат или ги виждате навсякъде, където и да погледнете? Поръчковите врати са решението!

Прочетете повече

Интериор за баня с врата Граде

Интериорни врати подходящи за баня

Често има потребители, които търсят подходяща врата за своята баня. Тя трябва да е идеална, да не се влияе от влагата в помещението, но и същевременно да е красива и елегантна. За щастие ние има какво да предложим и то без да се налага клиентът да прави компромис, нито с качеството на изработката, нито с интериора на своя дом.

Прочетете повече

Отворена бяла врата в коридор с первази

Ползата от плаващи первази при интериорните врати

Една от иновациите при интериорните врати сега, в сравнение с вратите преди, е използването на плаващи первази. За повечето клиенти това може да не е кой знае какво, но ако разясним техните предимства интересът ще се засили и всеки би ги предпочел пред стандартните стационарни первази.

Прочетете повече

Голяма двукрила стъклена интериорна врата

Стъкла за интериорни врати

Стъклените интериорни врати са много популярни отдавна. Благодарение на гъвкавостта на използване и разнообразието от видове, с този материал е лесно да се подчертае дизайна на всяка стая. Продуктите ще се съчетаят добре с мебели, различни облицовки на стени и дори цвета на завесите.

Прочетете повече

Знак за авариен изход

Отваряне на вратите навън или навътре

Били ли сте някога в чужбина и сте карали кола отдясната страна на пътя? Не изглежда правилно, нали? Понякога другите националности правят нещата по различен начин. Може би сте забелязали, че вратите в някои страни се отварят навън, докато в Австралия повечето врати се отварят навътре.

Прочетете повече

Синя двукрила интериорна врата

Как да изберете правилният стил на интериорните си врати

Изборът на правилния стил интериорна врата за Вашия дом не трябва да бъде труден. Има много фактори, които заемат важна роля, но когато ги решите, тогава става много по-лесно. Ако в момента строите нов дом, то трябва да знаете, че интериорните врати наистина определят стила на дома Ви. Затова ще Ви запознаем с едно просто ръководство, което да бъде от помощ в процеса на избиране на интериорна врата.

Прочетете повече

дръжка на входна врата

Избор на входна врата и заключващите се системи

Решили сте да смените входната си врата? Чудесно! Трябва да знаете обаче какво искате и в действителност от какво имате нужда. Днес на пазара има толкова богат избор, че направо свят да Ви се завие и затова изборът става още по-труден. Нещата, с които е необходимо да сте наясно далеч не е само какъв ще е цветът или моделът. Тук наравно с цялостната анатомия на входната врата – материала, както и пълнежът, е важно да обърнете сериозно внимание и на заключващата система. Все пак работата на входната врата е не само да бъде красива, за да радва очите Ви, а преди всичко да пази Вас и имуществото Ви.

Прочетете повече

Масивна бяла входна врата

Облечена каса на входна врата

Фирма Картал предлага на клиентите си възможност да раздвижат своя интериор, като изберат да облекат металната каса на блиндираната си врата с MDF профили. Това е възможно, ако се спрат на модел от серията Елеганс или Модерн.

Прочетете повече


Post navigation