Поръчковите врати имат предимства

Създавате мечтаният си дом и е време за ремонт. Започва голямото търсене на мазилки, бои, врати и се чудите кое да изберете и от кое да спестите. Колкото и да спестявате, искате домът Ви да изглежда добре. Какво да направите, ако шаблонните стандартни врати не Ви допадат или ги виждате навсякъде, където и да погледнете? Поръчковите врати са решението!

Вътрешни врати по поръчка

Врата по поръчка от каталог Граде

Почти всяка фирма за врати има каталог с поръчкови врати. Да вземем за пример серия Gradde. Предлагат се стандартни модели, но ако искате нещо по-интересно, вижте каталога с над 2000 модела, от които да може да селектирате това, което да пасва на вкуса Ви. Специалната изработка много често се бърка с това, че се предлага на много завишена цена. Това обаче не е задължително, защото голяма част от цената на интериорната Ви врата, е базирана на размера на зида Ви. Тоест, колкото е по-голям той, толкова и цената се увеличава, както и обратното.

Врати за баня по поръчка

Друг пример за поръчково изпълнение е алуминиевата врата за баня. Наред със стандартни размери попитайте, дали е възможна специална изработка за Вашия отвор. Разбира се, има технологичен срок, който не може да се избегне, дори да бързате да довършите ремонта си. Но това време, което Ви се струва проблем, всъщност е във Ваша полза. Всеки компромис при избора, за сметка на времето за изработка, ще Ви донесе проблеми в бъдеще. Например, ако от бързане вратите, които сте избрали, не са съвместими с помещения изложени на влага. Алуминиевия материал е известен с качествата си на издръжливост при обливане с вода и времето, което ще се наложи да изчакате, за да имате подобна врата, ще си струва изцяло. Още повече, че нашите врати от тази категория са напълно съвместими по цвят с другите предлагани от нас вътрешни врати.

​Външни врати по поръчка

Врата от серия Картал на модерна къща

Дойде ред и на входните врати, които могат да се изпълнят по желание и размер на клиента. В тази секция имаме разновидности за всеки вкус. От еднокрили до двойни врати с красиви стъкла и ковано желязо. Можете да разгледате и каталога на турските ни врати Картал – прекрасни и разнообразни модели, които едва ли сте виждали често навсякъде.

Предимствата на вратите по поръчка наистина оправдават времето на изчакване. Например, сте си харесали модел, но не го предлагат във Вашия размер или предпочитате друг цвят. В никакъв случай, не се отказвайте веднага! В магазина/ шоурума, в който се намирате, най-вероятно предлагат опция за смяна на цвят и размер, срещу надбавка на цената, която не е шокиращо по-скъпа, може да получите мечтаната врата. Друг плюс е, че с тези врати ще създадете уникален дом, избирайки всички детайли.
Не забравяйте, че изборът на всяко нещо в дома Ви е важен, поради една простичка причина – да сте удовлетворени напълно!