Интериорни врати подходящи за баня

Често има потребители, които търсят подходяща врата за своята баня. Тя трябва да е идеална, да не се влияе от влагата в помещението, но и същевременно да е красива и елегантна. За щастие ние има какво да предложим и то без да се налага клиентът да прави компромис, нито с качеството на изработката, нито с интериора на своя дом.

С какво привличат тези врати

Неслучайно нашите алуминиеви врати влизат в категорията – интериорни врати. Те предлагат стил, сигурност и отлична изработка в едно. С крилото, което е изцяло с алуминиева рамка, и алуминиев праг клиентът може да бъде сигурен, че водата и влагата в банята или мокрото помещение няма да имат достъп до останалата част от жилището. Алуминиевите первази от страната на помещението придават завършен вид и гарантират, че няма да има деформации вследствие на високите нива на влажност.

От страната на коридора алуминиевата врата може да бъде с MDF плоскост в съответния цвят като на всички останали интериорни врати и по този начин тя няма да се различава по нищо от тях.

Алуминиевата врата се монтира на щок с 5 см каса и поради това ще има довършителни работи. За Ваше улеснение и за да може вратата да изглежда досущ като останалите интериорни врати, ние предлагаме да облечем зида с уширение и комплект первази, които ще бъдат в същия цвят, на който сте се е спряли за MDF плоскостта.

Вратата се предлага в най-различни модели, като от едната страна задължително е с огледало, а до него, от страната на дръжките, по цялата дължина на крилото се разполага 10 см. лайсна, която може да бъде или MDF, или алуминиева.

Врата за баня с огледало от едната страна

Важни препоръки

Тук трябва да направим важно уточнение: препоръчително е огледалото винаги да е от страната на банята/ мокрото помещение, тъй като то не търпи деформации в следствие на обливане с вода или високите нива на влажност в помещението. Друг важен елемент е 10 см лайсна, която е препоръчително, когато е от вътрешната страна да бъде алуминиева. MDF-ът крие рискове, тъй като той е изработен от дървесина, а тя абсорбира влагата и в следствие на това може да се раздуе. Ето, поради тези съображения не може от страната на банята да не е поставено огледало. То е важна част от вратата, за да сте сигурни, че няма да се налага да я сменяте отново след една година. Ако не Ви допада идеята за огледало в банята, можем да предложим след монтажа да поставите матиращо фолио върху огледалото или фолио с даден принт. То няма да навреди на вратата, а същевременно ще Ви улесни в избора.