Облечена каса на входна врата

Фирма Картал предлага на клиентите си възможност да раздвижат своя интериор, като изберат да облекат металната каса на блиндираната си врата с MDF профили. Това е възможно, ако се спрат на модел от серията Елеганс или Модерн.

Блиндирани врати Картал – серия Елеганс

Серия Елеганс от блиндираните врати, предлага MDF обличане, което е допълнително и пожелание на клиента. То покрива не само металните первази от двете страни, а и самата метална каса. Така цялостният облик на вратата придобива завършен вид. За всеки модел обличането е в съответния цвят:

Серия входни врати Елеганс
  • Т-901 – обличане с цвят Арктика;
  • Т-902 – обличане с цвят Дъб вераде;
  • Т-905 – обличане с цвят Венге;
  • Т-909 – обличане с цвят Венге;
  • Т-910 – обличане с цвят Виктория;

Тази услуга е приложима и се предлага за врати с каси от 21 см до 34 см. Сглобката между дължината и късата част на обличането върху первазите, може да се осъществи с порязване на профилите на 45° или да се монтират на 90°. Това също се извършва според желанието на клиента.

Блиндирани врати Картал – серия Модерн

Серия входни врати Модерн

Серия Модерн от блиндираните врати, се предлага само с облечена каса. MDF-ът е според цвета на вратата:

  • Т-1001 – обличане с цвят Венге;
  • Т-1002 – обличане с цвят Сив дъб;
  • Т-1003 – обличане с цвят Кавказ;

Обличането, както и касата, се предлагат за зид до 36 см. Подобно на Елеганс, така и тук, то може да се монтира чрез сглобка на 45° или 90° по избор на клиента.

Ползи от обличането на касата с MDF

С поставянето на MDF върху метала се постига още по-добра изолация на помещението. Металът е топлопроводим и въпреки нищожните количества загуба на топлина, преминаваща през него, тя все пак съществува. Первазите от вътрешната страна се нагряват, докато касата от външната страна е студена и за да се изравни температурата топлината се отдава към по-студената част. MDF в същността си е материал от дърво, изолиращ метала и предотвратяващ тази минимална загуба.

Ако се замислите кога е време да смените входната врата, то вижте няколко белега, които ще Ви насочат. Разбира се, външният вид е един от факторите.

 

Облечената каса е ново предложение за клиенти с поглед към детайла. Тя предлага не само елегантна визия и усещане за завършеност, но и функционалност. С този последен щтрих по отношение на входа на жилището си, ще направите изключително добро и силно впечатление.