3 причини да смениш още днес старата си входна врата

Ако дори и само за миг сте се замисляли, дали не е време да смените входната си врата, ако след като вечер се прибирате уморени от работа, всеки път като посегнете да отворите старата си дървена скърцаща врата, си казвате: “Трябва да я сменя тази врата. Кога ще отделя време и пари, за да го направя?”

Е, значи е дошло времето да го направите! Ще се опитам да Ви насоча към това да си зададете сами въпроса, дали е дошло време за смяна. И направо да отворите старата си врата, да преминете прага и да се запътите към магазинa на Врати Стара Загора, за да изберете своята нова външна врата.

Вашите желания са на първо място

Писнало ли Ви е, всеки път, когато се задава зима, да навивате стари пътеки, за да подпъхвате под прага, защото духа и цялото Ви помещение не може да се затопли? Е значи е време за нова врата.

От наши доволни клиенти разбрахме за експерименти, които сами са правили, преди смяната на старата врата с новата и след. Те казват, че температурата се е променила с 2-5 градуса в помещението след слагане на нова входна врата и топлината се задържа повече отпреди това. Старите врати са изметнати и духат отвсякъде. Знаете конструкцията на една стара дървена врата, а знаете ли какво предлагат новите типове входни врати?

Предимстава на новите входни врати

Топло и шумоизолация, уплътнения, съставът им е от минерална вата или фибран, предлагат се с вградени шипове и две ключалки плюс нощно резе. Касата им е сигурна и защитена и обгръща целия зид. Имат бронировка на заключването против разбиване. А цветовата гама е зашеметяваща. Нищо общо няма със старата Ви врата, нали?

Шумоизолация

Второ бихме искали да Ви попитаме – омръзнало ли Ви е, всеки път да чувате асансьора как се удря при затваряне или как шумните Ви и пияни съседи търсят пътя към дома си, със същите стари врати, които ще затворят с трясък след себе си.

Е, мога да Ви помогна и с този въпрос, новите входни врати са шумоизолирани и биха Ви предпазили от досадните шумове, които се носят из входа Ви или на улицата пред Вас.

Цветова гама

Трето, но не по-малко по значение е цветът, на времето цветовете на вратите бяха ограничени до няколко или още по-лошо, някои самодейци сами изцикляха и боядисваха вратите си за по-красиво. Сега вече този проблем е мит, предлагат се входни врати с различни по разнообразие шарки и цветове, способни да задоволят и най-претенциозните, така че край на старите социалистически врати.

Сега вече една входна врата би Ви дала не само комфорт и сигурност, а и красотата и лукса, който сте търсили.

Мислим, че така накратко успяхме да погъделичкаме желанието Ви и интереса Ви, да се замислите над това имате ли нужда от нова входна врата и дали старата Ви предлага всичко това, което изброих по-горе.

Ако е така, заповядайте в нашите магазини, ние с удоволствие ще отговорим на всичките Ви въпроси и ще задоволим и най-дребните Ви капризи. При нас може да изберете новата си входна врата, на която ще завиждат съседи и познати. В новата Ви входна врата ще има заложен Вашият вкус и индивидуалност.

Изберете Вашата сигурност, спестете от отопление и си спестете неприятния шум на околната среда. Заповядайте при нас. Очакваме Ви!