Интериорни врати серия Стандарт

Нов дом, нови врати, или може да превърнете настоящия си като нов. Това ще го постигнете само с интериорни врати от серия Стандарт. Имат най-различни модели със стъкло, фрезовка – тип дърворезба или гладки модели без орнаменти. Богата цветова гама от пет цвята, два модела дръжки, два типа каса – права и обла.

Остава на Вас да изберете правилен стил за интериорните врати, така че напълно да отговаря на останалото обзавеждане. Това няма да е трудно със серия вътрешни врати Стандарт.

Права каса

Правата каса е 10 см и покрива само толкова от зида, с первази само от едната страна, които са широки 6 см. При тази каса ще се наложи да се обърне зида, т.е. да се доизмаже, защото останалата част при него ще е гола иначе. Предлагат се варианти и за дообличане със специално уширение, което един вид се явява като продължение на касата и с допълнителен комплект прави первази за другата страна на зида.

Интериорна врата Стандарт

Обла каса

При облата каса всички тези неща отпадат. Тя облича целия зид. На размери е от 7 см до 36 см, също може и за по-дебели зидове пак със специално уширение за обла каса. Но при него няма да има нужда от допълнителни первази. В окомплектовката на облата каса влизат два комплекта первази. Облата каса е модернизирана и е доста по-харесвана от старите и стандартни каси.

Стъкления лист е поставен в цялото крило и с орнамент, релефно от едната му страна, не прозира, но пропуска светлина. Затова е толкова подходящо за помещения като хол, кухня, всекидневна. Моделите интериорни врати с фрезовка са много пък подходящи за спални, бани, килер. Имат същата шарка като тези, които са със стъкло, но са тип дърворезба. Те не пропускат светлина и затова много често са избор на хора, които не желаят да имат стъкло на спалните си. Тази серия предлага и каси панел – те се използват за жилища, които са със старите метални каси, тъй като е доста трудно да се къртят вътре в жилището. Тези каси вече напълно ги обличат и скриват метала от погледа.