5 съвета при закупуване на интериорни врати

Предстои Ви ремонт, желаете да направите промяна, целяща по-уютно и стилно жилище. Имате проблем със старите врати и желаете да закупите нови или просто вече са Ви омръзнали и не можете да ги гледате. Започвате да разглеждате в интернет, да посещавате шоуруми или складове за врати. За Ваше улеснение, предстои да прочетете, как да бъдете максимално подготвени и как да обясните на търговските консултанти, които ще Ви обслужат, какво точно търсите.

Различни интериорни врати

 

 

Представяме Ви няколко препоръки, чрез които да избегнете грешки при избора на интериорни врати.

  1. Един от най-важните съвети е да знаете приблизителен размер, като в това число се включва широчина, височина и дебелина на зида. Ако желаете продавач-консултанта да Ви каже точна цена ще трябва да се подготвите преди посещението в шоурума и да се запознаете с приблизителните размери, които ще Ви трябват, за да откриете точната за Вас интериорна врата, с помощта на служителя. Разбира се, можете по-късно, да се възползвате от услуга – посещение за вземане на точни размери.
  2. Питайте повече! Търговските консултанти могат да отговорят на всички въпроси, интересувайте се от всичко – от покритие, изработка, материали на вратите, цвят, абсолютно всичко свързано с вратите, срокове и т.н.
  3. Поискайте мнение от търговския консултант! Понякога е много по-добре да се поинтересувате от мнението на професионалист, защото той е запознат и е заинтересован да Ви предложи най-доброто и най-качественото на пазара, също така ще чуете и различно мнение, а можете да вземете и идея.
  4. Попитайте за монтаж! Освен, ако не сте професионалист и можете идеално да монтирате врати, винаги питайте за монтаж, ако фирмата предлага монтажи най-добре се възползвайте от тази услуга, понеже рискът да се направят непоправими грешки е минимален и тогава фирмата носи отговорност за работата си.
  5. Изискайте договор! За да сте спокойни, обсъдете и подпишете двустранен документ, където са посочени всички задължения на двете страни. Доверието е ключ към дълготрайните взаимоотношения във всички сфери на живота, но когато отношенията са в бизнес средата е нужен подпис.

Не се колебайте да потърсите помощта ни, ние сме тук за Вас с добро настроение и усмивка ще решим проблема Ви с интериорните врати!