5 съвета при закупуване на интериорни врати

Предстои Ви ремонт, желаете да направите промяна, целяща по-уютно и стилно жилище. Имате проблем със старите врати и желаете да закупите нови или просто вече са Ви омръзнали и не можете да ги гледате. Започвате да разглеждате в интернет, да посещавате шоуруми или складове за врати. За Ваше улеснение, предстои да прочетете, как да бъдете максимално подготвени и как да обясните на търговските консултанти, които ще Ви обслужат, какво точно търсите.

Различни интериорни врати
  1. Един от най-важните съвети е да знаете приблизителен размер, като в това число се включва широчина, височина и дебелина на зида. Ако желаете продавач-консултанта да Ви каже точна цена ще трябва да се подготвите преди посещението в шоурума и да се запознаете с приблизителните размери, които ще Ви трябват, за да откриете точната за Вас интериорна врата, с помощта на служителя. Разбира се, можете по-късно, да се възползвате от услуга – посещение за вземане на точни размери.
  2. Питайте повече! Търговските консултанти могат да отговорят на всички въпроси, интересувайте се от всичко – от покритие, изработка, материали на вратите, цвят, абсолютно всичко свързано с вратите, срокове и т.н.
  3. Поискайте мнение от търговския консултант! Понякога е много по-добре да се поинтересувате от мнението на професионалист, защото той е запознат и е заинтересован да Ви предложи най-доброто и най-качественото на пазара, също така ще чуете и различно мнение, а можете да вземете и идея.
  4. Попитайте за монтаж! Освен, ако не сте професионалист и можете идеално да монтирате врати, винаги питайте за монтаж, ако фирмата предлага монтажи най-добре се възползвайте от тази услуга, понеже рискът да се направят непоправими грешки е минимален и тогава фирмата носи отговорност за работата си.
  5. Изискайте договор! За да сте спокойни, обсъдете и подпишете двустранен документ, където са посочени всички задължения на двете страни. Доверието е ключ към дълготрайните взаимоотношения във всички сфери на живота, но когато отношенията са в бизнес средата е нужен подпис.

Не се колебайте да потърсите помощта ни, ние сме тук за Вас с добро настроение и усмивка ще решим проблема Ви с интериорните врати!